Menu

Open sollicitatie

Casteleijn Patisserie Specialiteiten is een dynamische onderneming waarin liefde voor het bakkersvak, professioneel ondernemerschap en oog voor mens en milieu op zakelijke wijze bijeengebracht worden. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van (biologische) stroopwafels, koekjes en gebaksartikelen voor zowel binnen- als buitenland. Om de steeds meer bewust wordende consumenten en inkooporganisaties nog beter te kunnen bedienen met ons assortiment, zijn wij altijd op zoek naar collega's.

Open sollicitatie

Casteleijn is altijd op zoek naar talent voor de diverse afdelingen. Werken bij Castelijn betekent werken in een moderne industriële bakkerij waar wij hoogwaardige kwaliteitsproducten maken en zijn we specialist in (biologische) stroopwafels en gevulde biscuits en overige koekproducten. Passie voor bakken en/of techniek en kennis van de bakkerij sector zijn in ieder geval een pluspunt.

Contact

Stuur ons je CV (mag zonder motivatiebrief) door op de knop "solliciteren" te klikken en je hoort snel of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Bedenk dat we kritisch zijn.